Winkelwagen 0 (0 kg)Item(s) € 0,00Prijs:
Home  >  Adult Premium

Adult Premium voeding van Fokker

Heeft u een volwassen hond? Kies dan voor de Adult Premium hondenvoeding van Fokker. De uitstekende balans van deze voeding maakt het tot een ideale maaltijd, die bovendien zorgt voor fantastische uiterlijke kenmerken. Kies voor Adult Premium S, M of L, afhankelijk van de grootte van het ras van uw hond. Het is met name de smakelijkheid van de voeding die het voor uw hond tot een genot maakt.

Glanzende vacht en gezonde huid

De Adult Premium hondenvoeding van Fokker zorgt voor voldoende plantaardige en dierlijke ingrediënten, maar voegt daar een aantal andere essentiële onderdelen aan toe. De voeding zorgt ervoor dat uw hond het geheel goed kan verteren en hij of zij zich energiek zal gedragen. Bovendien draagt de Fokker hondenvoeding bij aan een glanzende vacht en een gezonde huid.

Samenstelling van Adult Premium hondenvoeding

De samenstelling van de Adult Premium hondenvoeding bestaat onder andere uit mais, gevogeltemeel (minimaal 14% kip), rijst (minimaal 14%), dierlijk vet en vismeel. Daarnaast zijn er nog een aantal andere ingrediënten toegevoegd die bijdragen aan de eerder genoemde punten. Het is de unieke samenstelling die ervoor zorgt dat uw hond er een heerlijk smakelijke maaltijd aan zal hebben.

Gebruiksaanwijzing voor Adult Premium hondenvoer

U kunt de Fokker Adult Premium hondenvoeding het best droog aanbieden, aangezien het product direct klaar is om aangeboden te worden. In combinatie met schoon en vers drinkwater heeft uw hond direct de mogelijkheid om ervan te genieten. Verdeel de te geven hoeveelheid voor uw hond bij voorkeur over 2 maaltijden per dag. Bovendien is het verstandig om geleidelijk over te schakelen naar de Fokker Adult Premium hondenvoeding, wanneer u deze eerder nog niet gebruikte. 

Fokker Voedingsfolder Adult premium

Aanbieding

 • Adult Premium
  Adult M 13 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,45

  Nu
  € 33,50
  Bestel Nu
 • Customized
  Prima Quality Adult 20 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,00

  Nu
  € 33,95
  Bestel Nu
 • Adult Premium
  Adult L 13kg 13 Kg

  Adviesprijs: 50,95
  Uw korting: 16,45

  Nu
  € 34,50
  Bestel Nu

© Copyright 2012 - Onderdeel van Van Namen B.V. uw specialist en dealer in Fokker hondenvoer - Een Webshop laten maken door Hoeknet B.V.