Winkelwagen 0 (0 kg)Item(s) € 0,00Prijs:
Home  >  Country

Country voeding van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar hondenvoer van hoge kwaliteit? Met de Fokker Country voeding kiest u voor een hoogwaardige voeding met scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Aan de groentemix en Country Dinner hoeft u er uitsluitend warm water of bouillon aan toe te voegen, om een uitgebalanceerde maaltijd neer te zetten.

Fokker Country Match

Met de Fokker Country Match hondenvoeder kiest u voor een hoogwaardige en volledige voeding, die uw hond alles biedt wat hij of zij nodig heeft. De voeding wordt geleverd in de vorm van een geperste brok, waardoor u eenvoudig een volwaardige maaltijd aanbiedt. De voeding bestaat uit plantaardige ingrediënten die er onder andere voor zorgen dat het spijverteringskanaal van uw hond optimaal voorzien wordt.

Fokker Country Basic Dog

Fokker Country Basic Dog biedt u hond een volwaardige maaltijd, die wordt aangeboden in geëxpandeerde brokjes vorm. Het zorgt voor een natuurlijke manier van voeden van uw hond, waardoor zowel de plantaardige als de dierlijke ingrediënten op een uitstekende manier tot uiting komen. Bovendien is de voeding zo samengesteld dat uw hond er dol op is en zal wachten op het moment dat u de voeding aanbiedt.

Fokker Country Groentemix en Allergiemix

Tenslotte kunt u kiezen voor de Fokker Country Groentemix of Allergiemix, waarmee u kiest voor een aanvullende voeding. Kies voor vlees, vis, of eventueel andere voedingssupplementen en zorg er op die manier voor dat uw hond niets tekort komt. Door warm water of bouillon toe te voegen zet u een smakelijke maaltijd klaar voor uw hond.

Fokker Country voedingsfolder (PDF)

Aanbieding

 • Adult Premium
  Adult M 13 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,45

  Nu
  € 33,50
  Bestel Nu
 • Customized
  Prima Quality Adult 20 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,00

  Nu
  € 33,95
  Bestel Nu
 • Adult Premium
  Adult L 13kg 13 Kg

  Adviesprijs: 50,95
  Uw korting: 16,45

  Nu
  € 34,50
  Bestel Nu

© Copyright 2012 - Onderdeel van Van Namen B.V. uw specialist en dealer in Fokker hondenvoer - Een Webshop laten maken door Hoeknet B.V.