Winkelwagen 0 (0 kg)Item(s) € 0,00Prijs:
Home  >  Speciaal hondenvoer  >  Fokker Active

Fokker Active hondenvoeding

Heeft u een hond met een verhoogd energieverbruik, of dient u hond te herstellen van een dracht- en zoogperiode of is uw hond ziek geweest? Kies dan voor de Fokker Active hondenvoeding, zodat uw hond snel weer op kracht kan komen. De Fokker Active hondenvoeding is beschikbaar in een 13 KG zak, waarmee u ervoor zorgt dat u de komende tijd doorlopend smakelijke maaltijden klaar kunt zetten voor uw trouwe viervoeter.

Sportieve prestaties en herstellen

Met name na een langdurige inspanning is het van belang om uw hond voldoende energie aan te bieden, net als wanneer er sportieve prestaties geleverd dienen te worden. Met name de gebruikte vetten in de hondenvoeding zorgen voor een unieke smaak, die uw hond uitstekend weet te waarderen. Met de Fokker Active hondenvoeding zorgt u voor een ideale basis, zodat uw hond de best mogelijke prestaties kan leveren, of op een zeer effectieve manier kan herstellen.

Naam Kilo Levertijd Kiloprijs Adviesprijs NU  
Active 13 kg 13 kg direct leverbaar € 3,00 € 51,95 € 38,95

Zag u deze aanbiedingen al?

© Copyright 2012 - Onderdeel van Van Namen B.V. uw specialist en dealer in Fokker hondenvoer - Een Webshop laten maken door Hoeknet B.V.