Winkelwagen 0 (0 kg)Item(s) € 0,00Prijs:
Home  >  Country  >  Fokker Dinner hondenvoeding

Fokker Dinner hondenvoeding

De Fokker Dinner hondenvoeding bestaat uitsluitend uit ingrediënten van de hoogst mogelijke kwaliteit. U kiest voor een heerlijke maaltijd voor uw hond, waarmee u er onder andere voor zorgt dat de kans op overgewicht een stuk kleiner wordt. Het aangepaste vet- en eiwitgehalte zorgt ervoor dat de maaltijden zeer smakelijk zijn, zonder dat ze eenvoudig tot overgewicht van uw hond kunnen leiden. Bovendien is er gebruik gemaakt van granen, groenten en vlees, waardoor het een waar feestje is voor uw hond om gebruik te mogen maken van de Fokker Dinner hondenvoeding.

Afwisselende maaltijden voor uw hond

Met deze hoogwaardige voeding voor uw hond zorgt u voor een afwisselende maaltijd, bijvoorbeeld naast de reguliere maaltijden van brokken. Het is juist de afwisseling van verschillende maaltijden die ervoor zorgt dat de Fokker Dinner de ideale voeding is voor uw volwassen hond, met een reguliere energiebehoefte.

Naam Kilo Levertijd Kiloprijs Adviesprijs NU  
Country Dinner 15 kg direct leverbaar € 2,20 € 39,50 € 32,95

Zag u deze aanbiedingen al?

© Copyright 2012 - Onderdeel van Van Namen B.V. uw specialist en dealer in Fokker hondenvoer - Een Webshop laten maken door Hoeknet B.V.