Winkelwagen 0 (0 kg)Item(s) € 0,00Prijs:
Home  >  Country  >  Fokker Groentemix

Fokker Groentemix hondenvoeding

De Fokker Groentemix is zeer licht verteerbaar en maakt uitsluitend gebruik van plantaardige ingrediënten. Hierbij kunt u denken aan mais, tarwe, erwten, prei, rijst en wortel. Het is de combinatie van gezonde elementen en een plantaardige oriëntatie die ervoor zorgt dat het de ideale basis voor uw hond is.

Ideale basis van groenten

Combineer de Fokker Groentemix met (vers) vlees of vis, om er voor te zorgen dat er keer op keer een heerlijk smakelijke maaltijd beschikbaar is voor uw hond. Door de basis van groenten te kiezen zorgt u ervoor dat de hondenvoeding een laag eiwitpercentage kent, maar aan de andere kant toch heel voedzaam is. U kunt de hondenvoeding eenvoudig online bestellen, waardoor u deze gewoon thuis af kunt laten leveren en u er nauwelijks omkijken naar heeft. Kies met de Fokker Groentemix voor een hoogwaardige maaltijd voor uw hond, die de ideale basis vormt in combinatie met toevoegingen naar wens.

Zag u deze aanbiedingen al?

© Copyright 2012 - Onderdeel van Van Namen B.V. uw specialist en dealer in Fokker hondenvoer - Een Webshop laten maken door Hoeknet B.V.