Winkelwagen 0 (0 kg)Item(s) € 0,00Prijs:
Home  >  Country  >  Fokker Match

Fokker Match hondenvoeding

Met Fokker Match hondenvoeding kiest u voor een volledige diervoeder, die in geperste vorm kan worden aangeboden. Het is een volwaardige voeding voor volwassen honden. Met name de honden met een gemiddelde tot hoge activiteit hebben een hoop baat bij de verschillende ingrediënten die er worden gebruikt.

Uitdagende brokstructuur

De geperste brokken binnen de Fokker Match hondenvoeding zijn onder een lagere temperatuur van ongeveer 70 graden Celsius geproduceerd. Het grote voordeel hiervan is dat de kwaliteitsvermindering die normaal veroorzaakt wordt door de verhitting een veel minder grote rol speelt. Op die manier blijft er een hoogwaardige voeding voor uw hond over. Met name de zeer zorgvuldig gekozen ingrediënten in de voeding zorgen voor een goede samenstelling van het geheel. Uw hond zal keer op keer een smakelijke maaltijd voorgeschoteld krijgen, waardoor de Fokker Country Match een uitstekende keuze is voor uw hond met een volwassen leeftijd.

Naam Kilo Levertijd Kiloprijs Adviesprijs NU  
Country Match 15 kg direct leverbaar € 2,40 € 44,95 € 35,95

Zag u deze aanbiedingen al?

© Copyright 2012 - Onderdeel van Van Namen B.V. uw specialist en dealer in Fokker hondenvoer - Een Webshop laten maken door Hoeknet B.V.