Winkelwagen 0 (0 kg)Item(s) € 0,00Prijs:
Home  >  Fokker puppyvoer

Fokker puppyvoer voor speelse pups

Heeft u een pup, die u graag energieke voeding geeft? Kies voor Fokker Puppy voeding, waarmee u ervoor zorgt dat alle jongste honden een uitgebalanceerde voeding krijgen. Het is de combinatie van energieke elementen en de op de ontwikkeling gerichte ingrediënten die het tot een uniek geheel maakt. Met het Fokker puppyvoer zorgt u er op die manier voor dat uw hond krachtig op kan groeien.

Fokker puppyvoer in S, M of L

Het Fokker puppyvoer is er in drie verschillende soorten, die geschikt zijn voor diverse soorten pups. Kies voor Fokker Puppy S wanneer uw hond een volwassen gewicht krijgt van maximaal 10 KG, voor Fokker Puppy M wanneer het volwassen gewicht 10 – 30 KG bedraagt en Fokker Puppy L als het volwassen gewicht meer dan 30 KG bedraagt. U bent er zo zeker van dat u de juiste Fokker puppyvoeding voor uw pup aanschaft.

Samenstelling Fokker puppyvoer

De samenstelling van het Fokker puppyvoer is zo gekozen dat uw puppy op een optimale manier op kan groeien. Het zijn onder andere gevogeltemeel en dierlijk vet, die samen met rijst en mais tot een gevarieerde voeding leiden. Uw hond groeit actief op en zal zich op een speelse manier bewegen, zoals we dat kennen van pups waar we van houden.

Fokker puppyvoer in kleine zakken

Het Fokker puppyvoer is verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder in een zak van 13 KG voor de M en de L. Kies daarnaast voor de Fokker Puppy 2,5 KG zak, wanneer u een pup heeft en u niet direct een grote voorraad aan wilt leggen qua voeding, maar u voorlopig wel voldoende achter de hand wil hebben. Met het Fokker puppyvoer zorgt u er zo heel eenvoudig voor dat uw pup speels op kan groeien, richting een volwassen hond vol kracht en stabiliteit, voor een gezond leven.

Aanbieding

 • Adult Premium
  Adult M 13 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,45

  Nu
  € 33,50
  Bestel Nu
 • Customized
  Prima Quality Adult 20 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,00

  Nu
  € 33,95
  Bestel Nu
 • Adult Premium
  Adult L 13kg 13 Kg

  Adviesprijs: 50,95
  Uw korting: 16,45

  Nu
  € 34,50
  Bestel Nu

© Copyright 2012 - Onderdeel van Van Namen B.V. uw specialist en dealer in Fokker hondenvoer - Een Webshop laten maken door Hoeknet B.V.