Winkelwagen 0 (0 kg)Item(s) € 0,00Prijs:
Home  >  Fokker voeding tips

Fokker voeding tips voor gezonde honden

Bent u op zoek naar Fokker voeding tips, of zoekt u specifieke voeding die uitstekend geschikt is voor uw hond? Zorg er dan voor dat u de producten aanschaft die passen bij uw hond, bijvoorbeeld op basis van de S, M en L soorten. Fokkervoer S is geschikt voor honden met een gewicht tot 10 KG, terwijl M geschikt is voor een gewicht van 10 tot 30 KG en L bedoeld is voor honden met een volwassen gewicht van meer dan 30 KG.

Fokker Allergiemix

Daarnaast kunt u kiezen voor de speciale Fokker voeding tips, bijvoorbeeld door Fokker Allergiemix aan te schaffen. Deze mix vormt de ideale basis voor uw hond, bijvoorbeeld wanneer deze gevoelig is voor allergieën. Uiteraard kunt u de mix naar wens aanvullen met (vers) vlees of vis, om een smakelijk geheel aan te kunnen bieden.

Fokker Groentemix

Ook de Fokker Groentemix past uitstekend binnen de Fokker voeding tips, aangezien u hiermee de mogelijkheid heeft om een plantaardige maaltijd neer te zetten. Het zijn de plantaardige elementen die uitstekend op elkaar zijn afgestemd, om een gevarieerd geheel aan te kunnen bieden aan uw hond. De Fokker voeding tips stellen bovendien dat het verstandig is om de voeding aan te bieden in combinatie met vers en schoon drinkwater.

Fokker van pup tot volwassen hond

Als u de Fokker voeding tips wilt volgen is het daarnaast verstandig om uw hond vanaf het prille begin de premium maaltijden aan te bieden. Start met Fokker Puppy/ Junior en stap bij een volwassen leeftijd over naar de Adult producten, of naar een van de speciale varianten als de mixen op het gebied van allergie of groenten. Op die manier zorgt u er met de Fokker voeding tips voor dat uw hond op een gezonde, energieke en krachtige wijze op kan groeien.

Fokker Voedingswijzer

Lees in de Fokker Voedingswijzer waarom Fokker zo speciaal is.  Bekijk welk voer in welke hoeveelheid het beste past bij u hond.

Ga naar de site van de fabrikant: www.fokkerpetfood.com


Aanbieding

 • Adult Premium
  Adult M 13 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,45

  Nu
  € 33,50
  Bestel Nu
 • Customized
  Prima Quality Adult 20 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,00

  Nu
  € 33,95
  Bestel Nu
 • Adult Premium
  Adult L 13kg 13 Kg

  Adviesprijs: 50,95
  Uw korting: 16,45

  Nu
  € 34,50
  Bestel Nu

© Copyright 2012 - Onderdeel van Van Namen B.V. uw specialist en dealer in Fokker hondenvoer - Een Webshop laten maken door Hoeknet B.V.