Winkelwagen 0 (0 kg)Item(s) € 0,00Prijs:
Home  >  Jonge honden

Jonge honden genieten van Fokker

Heeft u een jonge hond? Kies dan voor de Fokker Junior hondenvoeding en zorg er op die manier voor dat uw pup op een speelse en energieke wijze op zal groeien. De samenstelling van de brokjes is zo gekozen dat uw hond zich op een krachtige manier ontwikkeld, waarbij er meer dan voldoende energie beschikbaar is.

Fokker Junior S, M of L

De Fokker Junior KG zakken zijn er in verschillende formaten, met betrekking tot de brokjes en de samenstelling die er is gekozen. Met Fokker Junior S kiest u bijvoorbeeld voor de ideale samenstelling voor honden met een volwassen gewicht tot 10 KG. Daarnaast kunt u kiezen voor de M of L voeding, die respectievelijk goed geschikt zijn voor honden met een volwassen gewicht van 10 – 30 KG en honden met een volwassen gewicht van meer dan 30 KG. U koopt op die manier de Fokker Junior hondenvoeding die het best aansluit bij de wensen van jongen honden en puppy’s.

Fokker Junior in diverse zakken

Uiteraard kunt u de Fokker Junior zakken in verschillende formaten aanschaffen, met betrekking tot het gewicht. Het kleinste formaat is de 2,5 KG zak, maar u heeft aan de andere kant ook de mogelijkheid om een Fokker Junior 13 KG zak aan te schaffen. U zorgt er op die manier voor dat u voorlopig vooruit kunt met de hondenvoeding, of u meerdere pups voldoende te eten kunt geven. Uiteraard worden de zakken netjes bij u thuis afgeleverd en hebben de jonge honden de mogelijkheid om er een lange tijd van te genieten.

Gebruiksaanwijzing met Fokker Junior

De jonge honden hebben het meest aan de Fokker Junior voeding tot een leeftijd van 8 tot 12 maanden. Geef ze de voeding vanaf de 4e week, gebruik tot een leeftijd van 5 maanden 4 maaltijden per dag en schakel daarna terug naar 3. Zo genieten uw jonge honden optimaal van de Fokker Junior hondenvoeding.

Fokker voedingswijzer

Jonge honden hebben een andere voedingsbehoefte. Lees in de Fokker Voedingswijzer waarom juist Fokker Puppy voeders passen in u situatie.


 

Aanbieding

 • Adult Premium
  Adult M 13 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,45

  Nu
  € 33,50
  Bestel Nu
 • Customized
  Prima Quality Adult 20 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,00

  Nu
  € 33,95
  Bestel Nu
 • Adult Premium
  Adult L 13kg 13 Kg

  Adviesprijs: 50,95
  Uw korting: 16,45

  Nu
  € 34,50
  Bestel Nu

© Copyright 2012 - Onderdeel van Van Namen B.V. uw specialist en dealer in Fokker hondenvoer - Een Webshop laten maken door Hoeknet B.V.