Winkelwagen 0 (0 kg)Item(s) € 0,00Prijs:
Home  >  Puppy / Junior

Puppy/ Junior voeding van Fokker

Heeft u een jonge hond? Kies dan voor de Puppy/ Junior hondenvoeder van Fokker. Kies voor Puppy/ Junior S, M of L, afhankelijk van de grootte van het ras van uw hond. U kunt tot een leeftijd van 8 tot 10 maanden gebruik maken van deze voeding, om vervolgens over te schakelen naar Fokker Adult S, M of L. Uiteraard is de samenstelling van de brokjes in de hondenvoeding afgestemd op de behoefte van de diverse rassen.

Ontwikkeling van gezonde botten en sterke spieren

De Fokker Puppy/ Junior hondenvoeding zorgt voor de ontwikkeling van gezonde botten en sterke spieren. U zorgt er op die manier voor dat uw pup zich op een speelse en energieke wijze zal presenteren, precies zoals we dat graag zien. Het is met name de hoge smakelijkheid van de voeding die ervoor zorgt dat uw hond iedere keer weer uitkijkt naar het moment dat er gevoederd gaat worden.

Samenstellen van Puppy/ Junior voeding

De samenstelling van de Fokker Puppy/ Junior voeding is min of meer gelijk voor de verschillende formaten. Er wordt gebruik gemaakt van gevogeltemeel (minimaal 14% kip), dierlijk vet, rijst (minimaal 14%), mais, maisglutenmeel, gerst en een aantal andere onmisbare ingrediënten. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat uw hond optimaal gestimuleerd wordt in zíjn of haar ontwikkeling.

Gebruiksaanwijzing voor de hondenvoeder

De Fokker Puppy/ Junior hondenvoeding is direct klaar om geserveerd te worden, zonder dat u daar verder iets mee hoeft te doen. Zorg dat er vers en schoon drinkwater beschikbaar is, zodat uw hond er direct van kan genieten. Biedt uw hond de voeding aan vanaf de 4e week en geef uw pup tot 5 maanden 4 maaltijden per dag. Vervolgens is het tot aan de volwassenheid voldoende om 3 maaltijden per dag aan te bieden, op basis van de Puppy/ Junior Fokker voeding.

Aanbieding

 • Adult Premium
  Adult M 13 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,45

  Nu
  € 33,50
  Bestel Nu
 • Customized
  Prima Quality Adult 20 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,00

  Nu
  € 33,95
  Bestel Nu
 • Adult Premium
  Adult L 13kg 13 Kg

  Adviesprijs: 50,95
  Uw korting: 16,45

  Nu
  € 34,50
  Bestel Nu

© Copyright 2012 - Onderdeel van Van Namen B.V. uw specialist en dealer in Fokker hondenvoer - Een Webshop laten maken door Hoeknet B.V.