Winkelwagen 0 (0 kg)Item(s) € 0,00Prijs:
Home  >  Senior honden

Senior honden blijven langer fit met Fokker

Senior honden hebben het meeste baat bij een gebalanceerde voeding, die goed is aangepast aan de levensfase van de hand. Met de Fokker Senior hondenvoeding kiest u voor een uitstekende adaptatie, waardoor uw hond zo lang mogelijk fit en gezond zal blijven en u samen kunt blijven genieten. Er wordt binnen de voeding voor senior honden onder andere gebruik gemaakt van mais, gevogeltemeel, vetkanenmeel, dierlijke vet en rijst, waardoor er een uitstekende mix weet te ontstaan.

Fokker Senior is uitstekend gebalanceerd

Bovendien is Fokker Senior uitstekend uitgebalanceerd, waardoor senior honden voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen, maar bijvoorbeeld het energieaanbod nooit te groot zal worden. Dit draagt onder andere bij aan het voorkomen van overgewicht, maar zorgt er ook voor dat de vacht zoveel mogelijk glanzend blijft. U zorgt er als het ware voor dat de senior honden op een prettige manier van hun oude dag kunnen genieten.

Fokker Senior met beperkt eiwit- en fosforgehalte

De Fokker Senior voeding kent daarnaast een beperkt eiwit- en fosforgehalte, waardoor u er zeker van bent dat de nierfunctie zo min mogelijk belast wordt. U oudere hond heeft daar een hoop profijt van, aangezien klachten minder snel op zullen treden. Wat dat betreft heeft de hondenvoeding een heel duidelijk preventieve werking.

Fokker Senior in diverse zakken

Uiteraard is de Fokker Senior in diverse zakken beschikbaar, waaronder in 2,5 KG. Kies aan de andere kant voor een Fokker Senior 13 KG zak wanneer u er zeker van wilt zijn dat er de komende tijd voldoende voeding beschikbaar zal zijn. De zak wordt netjes bij u thuis afgeleverd, waardoor u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Senior honden hebben op die manier doorlopend het uitzicht op een van de smakelijke maaltijden van de dag, waardoor het water hen in de mond loopt.

Fokker Voedingswijzer

Bekijk in de Fokker Voedingswijzer waarom juist Fokker Senior past bij de voedingsbehoefte van u senior hond.

Aanbieding

 • Adult Premium
  Adult M 13 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,45

  Nu
  € 33,50
  Bestel Nu
 • Customized
  Prima Quality Adult 20 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,00

  Nu
  € 33,95
  Bestel Nu
 • Adult Premium
  Adult L 13kg 13 Kg

  Adviesprijs: 50,95
  Uw korting: 16,45

  Nu
  € 34,50
  Bestel Nu

© Copyright 2012 - Onderdeel van Van Namen B.V. uw specialist en dealer in Fokker hondenvoer - Een Webshop laten maken door Hoeknet B.V.