Winkelwagen 0 (0 kg)Item(s) € 0,00Prijs:
Home  >  Volwassen honden

Volwassen Honden en de kracht van Fokker

Volwassen honden hebben een evenwichtige samenstelling van hun voeding nodig, zoals Fokker die aan weet te bieden. Kies voor voldoende energie, samen met een goed verteerbare en uitgebalanceerde voeding. De Fokker Adult premium voeding is de ideale basis voor volwassen honden.

Fokker Adult premium hondenvoer

Fokker Adult hondenvoer is van een premium kwaliteit, waardoor u er zeker van bent dat u kiest voor de best mogelijke ingrediënten. Kies uit de Fokker Adult S, M of L voeding, die respectievelijk is afgestemd op honden met een gewicht tot 10 KG, een gewicht van 10 tot 30 KG en een gewicht van meer dan 30 KG. Zo sluiten de brokken uitstekend aan bij de wensen van volwassen honden.

Fokker Adult in verschillende formaten

Uiteraard zijn de Fokker Adult zakken in verschillende formaten beschikbaar, met oog op het gewicht. Kies voor de Fokker Adult 2,5 KG zak wanneer u een volwassen hond heeft, of kies direct voor de Fokker Adult 13 KG zak wanneer u er meerdere heeft of een voorraad op wenst te bouwen. U bepaalt zelf welke hoeveelheid u aanschaft, maar u bent er in ieder geval zeker van dat er altijd voldoende voer voor handen is.

Samenstelling van Fokker Adult hondenvoer

De samenstelling van Fokker Adult hondenvoer is zo gekozen dat volwassen honden er precies voldoende energie uit kunnen halen. Denk onder andere aan mais, gevogeltemeel, rijst en dierlijk vet, waardoor er een gebalanceerde voeding ontstaat, die bestaat uit zowel plantaardige als dierlijke ingrediënten die goed zijn voor volwassen honden.

Fokker Voedingswijzer

Bekijk in de Fokker voedingswijzer waarom juist de adult voeders van Fokker aansluiten bij de voedingsbehoeften van u hond.


Aanbieding

 • Adult Premium
  Adult M 13 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,45

  Nu
  € 33,50
  Bestel Nu
 • Customized
  Prima Quality Adult 20 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,00

  Nu
  € 33,95
  Bestel Nu
 • Adult Premium
  Adult L 13kg 13 Kg

  Adviesprijs: 50,95
  Uw korting: 16,45

  Nu
  € 34,50
  Bestel Nu

© Copyright 2012 - Onderdeel van Van Namen B.V. uw specialist en dealer in Fokker hondenvoer - Een Webshop laten maken door Hoeknet B.V.