Winkelwagen 0 (0 kg)Item(s) € 0,00Prijs:
Home  >  Waarom Fokkervoer

Waarom Fokkervoer?

Bent u benieuwd waarom Fokkervoer de ideale keuze is voor uw hond? Dat heeft onder andere te maken met het feit dat het hondenvoer op een unieke manier wordt samengesteld. Dat geldt voor alle producten van Fokker, maar specifiek voor Fokker Light en Fokker Lam en Rijst, waarmee u zorgt voor een unieke voeding die bijdraagt aan de ontwikkeling van uw hond.

Fokkervoer met beperkte energie

Met name Fokkervoer Light is zeer interessant, bijvoorbeeld wanneer uw hond een relatief lage behoefte aan energie heeft. Bovendien is Fokker Light 13 KG goed geschikt op het moment dat uw hond een neiging tot overgewicht heeft, wat u natuurlijk graag wilt voorkomen. Met behulp van deze voeding zorgt u ervoor dat uw hond kan genieten van heerlijk smakelijke maaltijden, zonder het risico te lopen op overgewicht, of andere ongemakken.

Fokker Lam en Rijst

Ook Fokker Lam en Rijst laat heel duidelijk zien waarom Fokkervoer een uitstekende keuze is voor iedere hond, ook wanneer deze last heeft van een neiging tot allergieën. Niet iedere hond kan alle voeding even goed verwerken, waardoor het in bepaalde gevallen verstandig is om de Fokker Lam en Rijst 13 KG aan te schaffen. U zorgt er op die manier voor dat uw hond een gevarieerde voeding krijgt, zonder dat daar de elementen in zitten waar uw hond een allergie voor heeft.

Unieke samenstelling en voer op maat

Het is met name de unieke samenstelling en het voer op maat dat ervoor zorgt dat Fokker een uitstekende keuze is. De enorme kennis over hoe het lichaam van uw hond werkt, wat het nodig heeft en wat er het best kan worden vermeden zorgt ervoor dat men als geen ander weet hoe de voeding eruit dient te zien. Met Fokkervoer kiest u het beste voor uw hond.

Aanbieding

 • Adult Premium
  Adult M 13 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,45

  Nu
  € 33,50
  Bestel Nu
 • Customized
  Prima Quality Adult 20 Kg

  Adviesprijs: 39,95
  Uw korting: 6,00

  Nu
  € 33,95
  Bestel Nu
 • Adult Premium
  Adult L 13kg 13 Kg

  Adviesprijs: 50,95
  Uw korting: 16,45

  Nu
  € 34,50
  Bestel Nu

© Copyright 2012 - Onderdeel van Van Namen B.V. uw specialist en dealer in Fokker hondenvoer - Een Webshop laten maken door Hoeknet B.V.